Noise rock ekscentrici Qui (Los Angeles) nastupaju u KSET-u

qui1 U srijedu, 13. 4., u KSET-u će se održati koncert eksperimentalnog noise rock dua Qui iz Los Angelesa, u organizaciji Zavoda za eksperimentalni zvuk. Ekscentrični dvojac u Zagreb dolazi u sklopu promocije svog trećeg albuma „Life, Water, Living…“ čiju produkciju potpisuje Dale Colver iz The Melvinsa.

Qui su osnovani su početkom 21. st., a 2003. izbacuju prvi album „Baby Kisses“. Na glasu su po intenzivnim i beskompromisnim nastupima kakav će nesumnjivo priuštiti i zagrebačkoj publici. Gitaristu Mattu Cronku i bubnjaru Paulu Christensenu par godina kasnije pridružuje se David Yow (Jesus Lizard, Scratch Acid), s kojim objavljuju drugi album, „Love’s Miracle“. Yowova je slava potpomogla da Qui privuče zasluženu pozornost, iako je sve pjesme s tog albuma napisao originalan dvojac. Nakon nekoliko godina, Yow napušta Qui zbog povratka u Jesus Lizard i drugih projekata.

Ulaznice za koncert pretprodaju se u KSET-u po cijeni od 35 kn, a na ulazu će stajati 50 kn. Vrata se otvaraju u 20 h, a vrijeme početka koncerta bit će objavljeno na FB eventu.