Nove Queens Of The Stone Age slušamo za dva tjedna

Josh Homme je, nakon što je bend na svojim službenim stranicama bacio prvi hint o novom albumu, početkom travnja osobno potvrdio prve datume turneje, kao i činjenicu da prvi singl s novog albuma možemo očekivati već u lipnju.

Plan je ovih dana potvrdio i američki radio DJ Chris Payne koji je oduševljenim tweetom slušateljima objavio da je imao priliku poslušati prvi singl albuma te da ga američke radio postaje očekuju za dva tjedna. Kako Payne tvrdi, čeka nas poslastica kojom bend nastoji nadmašiti same sebe.

Čekanju je tako došao kraj, dugoočekivani novi album Queens Of The Stone Age snimljen je i spreman za objavu tokom ove godine. Josh Homme unatoč tome što je imao pune ruke posla na turneji uz Iggy Popa, s kojim je izdao hvaljeni album„Post Pop Depression“, u ljeto prošle godine podijelio je s javnosti da je započeo rad na nadolazećem albumu, nasljedniku „…Like Clockwork“. Homme je početkom godine potvrdio da album izlazi 2017. te otkrio da na njemu ovaj put neće biti glazbenih gostovanja kao na prijašnjim izdanjima.

Kako je Homme izjavio prošle godine – bend nastavlja u istoj postavi kao na „…Like Clockwork“ albumu što sugerira da nema ništa od povratka basista i dugogodišnjeg prijatelja – Nick Oliveria na novom izdanju, kao ni gostovanja Dave Grohla, stalnog rezidenta u studiju QOTSA.