Novi album Avril Lavigne

clip_image001Na međunarodni Dan žena, energična i samouvjerena Avril svoje je obožavatelje počastila novim, četvrtim studijskim albumom!

Album „Goodbye Lullyby“ (RCA/Sony Music/Menart), na kojem je radila dvije godine, Avril je najavila singlom „What the Hell“. Singl  govori o  zabavi i slobodi, dok pjesma  „Smile“ govori o stavovima pjevačice prema dragim ljudima u njezinom životu. O vezama je progovorila u pjesmi „Push“ , dok svoju ranjivu stranu pokazuje u  pjesmi „Wish You Were Here“. Pjesma „Goodbye“ govori o njezinoj snazi da zatvori jedno poglavlje svojega života i krene u drugo.

Na albumu je objavljena i pjesma “Alice”, koju je Avril napisala za film Tima Burtona “Alisa u zemlji čudesa”.

Nisam nikada sanjala da ću živjeti u Hollywoodu. Samo sam željela postati pjevačica. Stajala sam na krevetu, držala četku za kosu i pjevala ispred ogledala na ormaru.  Inetrvjuirala sam samu sebe i  pretvarala se da sam gošća Davida Lettermana i Jaya Lena. priznala je mlada Kanađanka koja sada živi u Americi i pjeva na pozornicama diljem  svijeta.

Album su producirali Avril Lavigne, Deryck Whibley, Butch Walker, Max Martin i Shellback.

Avril je od početka karijere prodala više od 30 milijuna diljem svijeta, a može se pohvaliti čak s osam nominacija za nagradu Grammy i sedam kanadskih nagrada Juno.

Osjećam da sam s ovim albumom odrasla. Glazbom se bavim gotovo deset godina. Sada imam 26 godina, prva mi je pjesma izišla kada sam imala 17 godina, što znači da sam je napisala sa 16 godina. Od tada je prošlo deset godina i bilo je to zanimljivo putovanje i iskustvo. Puno sam toga prošla u životu…super je što sam i sama producirala nekoliko pjesama i to prvi puta u životu – pohvalila se Avril.

Popis pjesama:

 1. Black Star
 2. What the Hell
 3. Push
 4. Wish You Were Here
 5. Smile
 6. Stop standing There
 7. I Love You
 8. Everybody Hurts
 9. Not enough
 10. 4 Real
 11. Darlin
 12. Remember When
 13. Goodbye
 14. Alice (Hidden Track)