Novi album: DAMIR URBAN & 4 i LAUFER: The Ultimate Collection

urban1Edicija “The Ultimate Collection”, nakon privremene stanke, nastavila se izdanjima legendarnih Indexa, Gorana Bare i Majki te Opće Opasnosti. Od ovog tjedna im se pridružila i kompilacija sjajne grupe Laufer te Damira Urbana & 4.

Dugo očekivano izdanje “The Ultimate Collection” donosi presjek rada benda Laufer koji su sjajnim pjesmama i koncertima te glazbom koja je pratila svjetske trendove obilježili devedesete godine prošlog stoljeća na ovim prostorima te jednako kvalitetan nastavak karijere Damira Urbana i njegove Četvorke.

Dvostruka kompilacija sa 33 pjesme podijeljena je na diskografsku karijeru Laufera te na diskografsku karijeru Damira Urbana & 4. Na prvom CD-u nalaze se kultne pjesme Laufera kao što su “Moja voda”, “Dio tebe”, “Svijet za nas”, “Lopov Jack”, “Govorim u snu”, “Pustinje”, “Bio sam kiša” i druge. Na drugom CD-u stvaralaštvo Damira Urbana & 4 istaknuto je pjesmama kao što su “Black Tattoo”, “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Spelujem ti ispriku”, “Mjesto za mene”, “Limun”, “Nuclear Baby”, “Astronaut” te mnogim drugim.

Edicija “The Ultimate Collection” donosi presjek rada najistaknutijih rock grupa koje su kroz više od četiri desetljeća ostavile dubok trag na hrvatskoj, te sceni bivše države. Edicija obuhvaća brojna dvostruka CD izdanja među kojima su sjajni bendovi kao što su Azra, Bijelo dugme, Crvena Jabuka, Dado Topić i Time, Daleka obala, Divlje jagode, Drago Mlinarec i Grupa 220, Haustor, Psihomodo pop i mnogi drugi.