Novi album Joss Stone

stone

U prodaji je novi album Joss Stone pod nazivom LP1. Nakon četiri izdana albuma, Joss je odlučila osnovati svoju izdavačku kuću Stone´d Records/Surfdog Records za koju je izdala peti studijski album. Naziv aktualnog singla s albuma je Karma.

Album LP1  (Stone´d Records/Surfdog Records/Menart) producirao je Dave Stewart, a obožavatelje Joss Stone očekuje nešto potpuno drukčije – blues, country, roc i naravno osebujni glas Joss Stone.

Dobitnica Grammyja i ljubiteljica soul glazbe, slobodnog je duha i slijedi svoj instinkt:

Nema nikog na ovom svijetu tko će mi reći kako da stvaram glazbu i kako da ja ostanem ja – objasnila je Joss priznajući kako pomaže ako na početku karijere imate vodiča, ali da je sada došao trenutak da odlučuje sama.

Album je nastao nakon njenog spontanog  putovanja u Španjolsku. Putovala je sa svojim kombijem kojeg zove Janis , a kad se kombi pokvario – vratila se kući.  Joss vesele i godine pred njom:

Uvijek sam se pitala, wow, bih li bila u mogućnosti stvarati ovu ili onu vrstu glazbe? Bi li to zvučalo dobro? …Ne želim biti tip osobe koja stagnira u sigurnom svijetu. Želim raditi stvari koje me plaše. – otkrila je glazbenica.

Popis pjesama:

1. Newborn
2. Karma
3. Don`t Start Lying To Me Now
4. Last One To Know
5. Drive All Night
6. Cry Myself to Sleep
7. Somehow
8. Landlord
9. Boat Yard
10. Take Good Care