Novi album: The Ultimate Collection – Goran Bare & Majke

bare1Hvaljena edicija “The Ultimate Collection” nakon privremene stanke nastavlila se izdanjem legendarnihIndexa, a ovaj tjedan im se pridružila i kompilacija legendarnog rockera Gorana Bare i Majki. Edicija “The Ultimate Collection” donosi presjek rada najistaknutijih rock grupa koje su kroz više od četiri desetljeća ostavile dubok trag na hrvatskoj, te sceni bivše države. Edicija obuhvaća brojna dvostruka CD izdanja među kojima su sjajni bendovi kao što su Azra, Bijelo dugme, Crvena Jabuka, Dado Topić i Time, Daleka obala, Divlje jagode, Drago Mlinarec i Grupa 220, Haustor, Psihomodo pop i mnogi drugi.

Više nego zasluženo svoje izdanje u ovoj sjajnoj ediciji dobio je Goran Bare kao jedan od najvažnijih hrvatskih rock autora i izvođača te njegove kultne Majke u različitim sastavima. Ova dvostruka kompilacija sa 33 pjesme podijeljena je na diskografsku karijeru Majki te na diskografsku karijeru Gorana Bare te njegove suradnje s Plaćenicima.

Na prvom CD-u, nalaze se kultne rock himne kao što su“Iz sve snage”, “Krvarim od dosade”, “Mršavi pas”, “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Vrijeme je da se krene”, “Teške boje”, “A ti još plačeš” i mnoge druge pjesme koje su trajno obilježile regionalnu rock scenu. Na drugom CD-u pjesme kao što su “Ostat ću svoj”, “Neka se čudo desi”, “Put ka sreći”, “Pokreni se (izmjeni se)” i druge.