Novi EP Nine Inch Nailsa stiže već prije prvih ljetnih nastupa

Nine Inch Nails su ovih dana najavili kako će novi “super tajni EP” biti objavljen uskoro i to prije njihovih prvih ljetnih nastupa.

Nakon tri godine pauze koje je posvetio Beats Musicu i Apple Musicu, Trent Reznor je spreman još jednom se posvetiti Nine Inch Nailsima.  Posljednji album “Hesitation Marks” Nine Inch Nails su objavili 2013., a u novu 2017. ušli su s novim EP-em naslova “Not the Actual EventsEP koji donosi pet novih pjesama objavljen je u prosincu prošle godine, a nastao je u suradnji s Atticusom Rossom, koji se sada može smatrati i službenim novim članom benda. Na EP-u su svojim glazbenim gostovanjem doprinjeli i Dave Grohl, Dave Navarro te Reznorova supruga Mariqueen Maandig, s kojom glazbenik surađuje u projektu How to Destroy Angels.

Ovih dana Trent Reznor je najavio da je posljednji EP tek dio trilogije mini albuma. Drugi dio trilogije mogli bismo očekivati sredinom srpnja jer Nine Inch Nails započinju svoju turneju 23. srpnja nastupom u Los Angelesu, dok bismo posljednju slagalicu trilogije mogli dočekati krajem godine.