Novi Pokemon izgleda kao da je član grupe KISS

...i Gene Simmons je oduševljen!

Nintendo je nedavno otkrio nekoliko novih vrsta Pokémona koji će se pojaviti u igrici “Shield and Sword” koje je dio franšize Nintendo Switch.

Novi Pokémoni stižu u studenom ove godine, a već sada je otkriveno kako će neki od njih izgledati. Neki privlače više pažnje, neki su slatki, neki su prava čudovišta, a jedna izgleda kao da je došao direktno uz grupe Kiss.

Obstagoon predstavlja završnu fazu u evoluciji Galarian Linoona, koji je pak evoluirao iz Galarian Zigzagoona, a vizualno ge je gotovo nemoguće ne povezati s imidžom popularne rock grupe. Ne samo da ga karakterizira crno bijela boja, nego i sam dizajn nevjerojatno podsjeća na šminku koju ju popularizirala grupa Kiss, a u sve to ima i nevjerojatno dugi jezik!

Nakon brojnih usporedbi koje su se proširile na društvenim mrežama reagirao je i Gene Simmons, basist i pjevač grupe Kiss i – jako mu se svidjelo!

Ne skrivajući oduševljenje glazbenik ke kratko komentirao: “Od trenutka kada su moja djeca otkrila ta mala čudovišta, Pokémone po svojoj kući srećem već desetljećima. Kad sad vidim Pokémona koji kao da je stvoren u čast grupi Kiss – i sam se osjećam počašćeno.”