Novi roman Johna Grishama “Siva gora” može se naći upravo na vašoj polici!

Karijera odvjetnice Samanthe Kofer na njujorškom Wall Streetu strelovito napreduje sve do početka recesije 2008. kada ostaje bez posla. No Samantha je jedna od “sretnica”. Već tjedan dana poslije napušta Manhattan kako bi volontirala kao odvjetnička pripravnica u jednoj dobrotvornoj pravnoj organizaciji duboko u gorju Appalachian. Ondje se Samantha, prvi put u karijeri, susreće s pravim klijentima i pravim problemima. 

Pritom nailazi na tajne koje su zauvijek trebale ostati zakopane duboko u planinama. Naime, novi posao Samanthu dovodi u mutan i opasan svijet rudnikâ ugljena, svijet u kojem se zakoni često ne poštuju, pravila zanemaruju, a propisi odbacuju, gdje postoje podjele unutar zajednice, a sama je priroda izložena nemilosrdnom iskorištavanju velikih korporacija koje se bave eksploatacijom ugljena. Mogućnost za izbijanje nasilja uvijek je prisutna, a Samantha će se vrlo brzo naći usred velike parnice.

John Grisham sjajan je pisac koji nikada ne razočara svoje čitatelje, a ljubav između njega i publike traje već dugi niz godina. Prema njegovim knjigama snimali su se i filmovi, a nadamo se da će nastaviti u istom tonu i s ovom knjigom.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “GORA”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr!

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 12. ožujka u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.