NOVI SINGL: PRIKI feat. REMI (Elemental)

priki_remi_press

Na našu glazbenu scenu dolazi novi, mladi glazbenik – Priki – i publici se predstavlja svojim prvim singlom "Oni znaju bolje". Ovaj je singl tek početak Prikijeve glazbene priče, a već u samom startu naišao je na podršku iskusnih kolega. Na prvom mu singlu gostuje najbolja hrvatska reperica Remi iz grupe Elemental koja je prepoznala njegov glazbeni talent i svježinu zbog čega se odlučila na ovu suradnju.

Tijekom ljeta pripremili su i zajednički spot za pjesmu "Oni znaju bolje" koji će se uskoro prikazati premijerno na regionalnom MTV-ju!

Priki prvim singlom najavljuje svoj novi album kojim će probuditi hrvatsku urbanu scenu. Njegov glazbeni stil teško je okovati jednim glazbenim žanrom zato što će se na albumu naći pjesme ukorijenjene u rapu, ali i u funku i elektru. Prikijevi su stihovi realistični, brutalno iskreni, humoristični i koncizni, a način repanja bi se lako mogao pripisati i nekom mnogo iskusnijem reperu. Sve svoje materijale sam producira, sam osmišljava instrumentale i tekstove, a osim toga, umješan je u videoprodukciji, tako da je spot za "Oni znaju bolje" također snimio i montirao sam.

Ovakvog multitalentiranog, mladog glazbenika ne smijete nikako propustiti, zato poslušajte Prikijev novi singl u radijskom eteru, a uskoro pogledajte i video spot na MTV-u. Također, možete se i pridružiti Prikijevoj Facebook zajednici.

Facebook profil:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1013357851

Facebook fan page:
http://www.facebook.com/pages/Priki-Official-Fan-Page/165932380099704

Twitter:
http://twitter.com/#!/Priki__