Novi single koprivničkog d’n’b’/hiphop benda

clip_image002

Nakon što su se prije tri mjeseca predstavili singlom „Ajmo s ritmom“, koprivnički bend Dead Fish snimio je novu pjesmu pod nazivom „Hajde budi to“.

Svoj novi zvuk, mješavinu d’n’b/hiphop glazbe predstavljaju i na novom singlu „Hajde budi to“. Na pjesmi gostuje svestrani koprivnički glazbenik Luka Osrečak, inače finalist natjecanja Guitarmaster 2011 na Zagreb Guitar Show-u, koji je odličan doprinos pjesmi dao odsvirajući dionice na saksofonu.

Bend iza sebe ima snimljen jedan album pod nazivom „Cronopol“ (izdan u siječnju 2010.), dok se novi materijal očekuje na proljeće 2012. godine i to u izdanju nezavisnog RockLive Recordsa.

Dead Fish je do sada zabilježio niz domaćih i inozemnih (BIH, Slovenija) nastupa, a nekoliko koncerata održali su sa bendovima poput Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., DeLyricum…

Pjesma „Hajde budi to“ snimana je i mixana u koprivničkom RHS studiju, pod producentskom palicom Raula Peice (SAE Institute diploma).

Novi single možete poslušati ili preuzeti na dolje navedenim linkovima, a Dead Fish za početak 2012. godine najavljuje i nove live nastupe.

Web: www.dead-fish.com.hr