Novi spot ESC Lifea stiže ususret nastupu na Zagreb Beer Festu

Spot je snimljen pod redateljskom palicom misterioznog giallo entuzijasta Darija Detergenta

Pod redateljskom palicom misterioznog giallo entuzijasta Darija Detergenta snimljen je novi spot za naslovnu pjesmu s novog albuma Born to Be Mild grupe ESC Life.

U skladu sa veselom pjesmom indie-punk kvarteta, ovaj video uradak spaja lo-fi estetiku s ambicioznom montažom materijala snimljenog u rekordno kratkom roku i iskorake u neočekivanim smjerovima. Svaka sličnost sa ostavštinom Troma Entertainment produkcije je namjerna, otkrivaju u priopćenju.

Novi album stigao nam je tri godine nakon nastupnog, hvaljenog albuma prvijenca Access All Areas, te godinu i pol nakon split 7″ vinila s austrijskim bendom Remedy. Njime nas je talentirana četvorka sastava ESC Life s početkom godine uvela u svoju novu power pop punk avanturu. “Melodični, energični i vrhunski usvirani, ESC Life su nam ovim izdanjem servirali još jedan zabavan uradak vrijedan pažnje kojem ni ovaj put ne nedostaje bezvremenskih rifova, nabrijavajućih ritmova i prizemnih, ali i duhovitih tekstova“, napisala je Emanuela Tomino recenzirajući album za Mixer.hr.

ESC Life će novi album “Born To Be Mild” predstaviti široj publici na Zagreb Beer Festu već sljedeći četvrtak, 16. svibnja.

Zagreb Beer Fest objavio raspored nastupa bendova po danima