Novi underground Membrain festival u Šibeniku

Novi underground festival koji štuje bass kulturu, Membrain festival, ovo se ljeto po prvi put održava u Hrvatskoj, tj. Šibeniku, od 18. do 21. kolovoza. Tim povodom na prostor bivše vojarne Minerska u uvalu u Šibenskom kanalu, dolazi preko 70 europskih izvođača široke lepeze bass žanrova.

membrainU tri dana intenzivnog programa plus zadnji “chillout” dan, od 18. do 21. kolovoza, Šibenik postaje centar europske underground bass kulture i na jednom mjestu okuplja najeminentnija imena scene uz bogat kulturni, edukativni i ugostiteljski program. Organizatori najavljuju nešto posve drugačije od onoga što se do sada moglo vidjeti na festivalima sličnog karaktera.

Donosimo esenciju underground scene bass muzike s namjerom razmjene kultura, pošto je Hrvatska zadnjih godina postala popularna festivalska scena, ali do sada nije, po mome znanju, imala event poput ovoga. Izabrali smo Šibenik zbog svoje posebne lokacije, okruženja te pomno građene bass scene. To je presudilo u odabiru lokacije za Membrain festival. Posjetitelji mogu očekivati glazbena imena poznata na Zapadu po gradovima kao što su London, Amsterdam, Pariz, Berlin itd. u smislu underground partija, ali u posebnom dalmatinskom settingu. E baš taj rwist je ono što će činiti ovaj event potpuno drugačijim i posebno zbližiti dva pogleda na stvar, bass muziku zaljubljenika iz inozemstva i iz regije.” izjavio je Davor Dedić, glavni organizator festivala.

Ovogodišnji line up je kompletno finaliziran, a najpoznatija imena koja će ovo ljeto tresti tri hangara i plažu uvale Minerska zasigurno su: Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi. Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za lokalnu publiku i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Cijena festivalske karte iznosi 350, a dnevne 145 kuna. Ulaz nedjeljom bit će besplatan.