Novi videospot One Piece Puzzle

one-piece-puzle

U javnost je pušten najnoviji videospot grupe One Piece Puzzle za pjesmu „OPP“. Spot je nastao 2010. godine u produkciji Kristijana Vučkovića Mekanotehnika i može se naći na dodatnom videodisku u sklopu  „Obiteljske  simfonije“, drugog albuma grupe. Suradnja Kristijana i grupe One Piece Puzzle proteže se kroz dulje vrijeme i različite vizualne projekte, a za ovu priliku zajedno su se spustili pod zemlju i za manje od sat vremena snimili materijal za spot.

„Iznimno smo zadovoljni rezultatom i vjerujemo da bi efikasnost koju smo postigli pri izradi spota s Kristijanom bila dobra za sve ljude u našoj državi, pogotovo  studente i političare“ izjavili su članovi OPP-a.

Riječka grupa One Piece Puzzle (OPP) djeluje od 2001. godine. Prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju  ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni. Do sada su izdali dva albuma – “13 zlatnih hitova” i “Obiteljsku simfoniju“, održali niz koncerata, dijelili pozornicu s velikim imenima kako domaće, tako i strane glazbene scene, bili zabranjivani na hrvatskim televizijama, pa ponovno “odobreni” te radili glazbu za predstavu “Dolina ruža” kazališta Gavella. Trenutno planiraju koncerte u Sinju, Splitu, Varaždinu, Koprivnici i Parizu. Više informacija na www.opp.com.hr ili Facebook profilu.

foto: Kristijan Vučković.