Novim singlom Suicidal zatvara krug započet još prije tri godine

Glazbenik se s ovom pjesmom vraća svom starom introspektivnom tonu

(Suicidal / Fotografija: Mislav Petek)

Nakon tvrdih i energičnih zvukova na prijašnjim singlovima Psi iz rezervoara’ ‘Superhype’, Matej Dučkić Suicidal s aktualnog albuma Jedino što znam’ predstavlja posljednji, sedmi singl ‘Od zgrada do zvijezda’, a kako i sam kaže, ovom se pjesmom vraća svom starom introspektivnom tonu kojim zatvara krug započet još prije tri godine.

Singl donosi i video spot nastao u režiji Mislava Peteka u kojem se provlače arhivske snimke Suicidala od prvih koraka u hip hop svijetu pa sve do današnjih dana, dok je prvi dio spota zamišljen kao tribute vremenu kada je kao dječak zapadnog Zagreba počeo graditi ime na sceni:

“Od zgrada do zvijezda” je posljednji singl s “Jedino što znam” albuma,  i pjesma koja stavlja točku na i cijelog projekta. Naravno da je ostalo još posla oko promocije, nastupa te da planiram još puno toga izrealizirati, ali paralelno krećem s radom na novim pjesmama i nekoj novoj priči. DSP (Suicidal, Target, Brc, Adnan) projekt je tu, dolaze  nove ideje na pamet te je vrijeme da kreativnoj strani albuma “Jedino što znam” kažem doviđenja, a ova stvar je nekako najprikladnija za to”, poručuje Suicidal.

Tekst pjesme potpisuje Matej Dučkić Suicidal, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan je Marko Milanović Burky, jedan od glavnih producenata albuma ‘Jedino što znam’. Mix i mastering radio je Rolando Orlandi, a na pratećim vokalima pojavljuje se Jessica Atlić McColgan.