Novosadski punkeri Shoplifters predstavili “Secret Free World”

Novi album Shopliftersa zasigurno će dobro leći fanovima Husker Du, Boba Moulda, The Replacements i ostalih koji su obilježili sjajno doba punka 80-ih

Novosadski punkeri Shoplifters objavili su novi album pod nazivom “Secret Free World” koji će zasigurno dobro leći fanovima Husker Du, Boba Moulda, The Replacements i ostalih koji su obilježili sjajno doba punka 80-ih.

Album donosi 11 novih pjesama snimljenih tijekom ožujka ovoe godine u novosadskom studiju Fluid Noise. Za produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters, dok je naslovnicu albuma oblikovala Viktoria Čikoš.

Treći službeni album benda na vinilu potpisuje čak pet izdavača: Brassneck Records (UK), Waterslide Records (Japan), PopKid Records (SAD), Bartolini Records (Španija) i White Russian Records (Holandija). Također, album je dostupan i na kaseti, zaslugom Underground Disco ekipe. Oba izdanja mogu se nabaviti direktno od benda, dok je album u digitalnom obliku dostupan na Shoplifters Bandcamp stranici.

Promocija albuma “Secret Free World” će se održati 31. kolovoza u Novom Sadu.  

Pored Novog Sada, Shoplifters će u sklopu promocije albuma posjetiti i Sombor dan ranije, 30. kolovoza, a u rujnu će se zaputiti u Njemačku gdje će obići Berlin i Dortmund.