Objavljena satnica i posljednji detalji za 11. Hoomstock festival

hoomstock

Humanitaran rock festival Hoomstock u organizaciji neprofitabilne Humske udruge mladih (HUM) održava se 11. godinu zaredom na igralištu pored Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, po prvi put u dva dana 19. i 20. kolovoza.

Ove godine nastupaju Goran Bare i Majke, T.B.F., Kawasaki 3p, Kandžija i Gole žene, M.O.R.T., Gatuzo, Breakdown!, Mnogi drugi, Social Blue i pobjednici ovogodišnjeg HGF-a Tight Grips. Njima su organizatori pridružili i već sada lokalnu legendu Dinu Miklaužića, pobjednika ovogodišnjeg showa “Zvijezdice” kojeg će pratiti sestra Karla i bend Max Loris.

14001703_1791827751033066_924543794_o

Ulaznice su i dalje u prodaji. Cijena festivalske karte iznosi 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio, te u Zagorju: Krčma Polanović (Zabok), Barrock (Krapina), Pivnica Cantina i Prijatelj (Hum na Sutli). Na ulazu u festivalski prostor moći će se kupiti i jednodnevne karte koje će iznositi 50 kn.

Zanimljivo idejno rješenje za ovogodišnji plakat ponovno je napravio Dominik Vuković s kojim je Hoomstock surađivao i prošle godine. Finalni izgled napravio je Dominik Markušić s ručno nadodanim slovima svih bendova.

14044949_1791827754366399_1767418635_o

U sklopu festivala bit će i Hemmens kamp i chill-out zona. Kamp je i dalje besplatan za sve koji žele kampirati tijekom festivala (treba se samo rezervirati na sinisa@hoomstock.com), a u njemu će se moći i razgibati u zoni za tjelovježbu gdje je postavljeno nekoliko sprava za jačanje duha i tijela. U subotu će se održati i street workout freestyle prezentacija koju će nam predstaviti ekipa iz Bar Hazarda. Hemmens chill-out zona će biti mjesto za opuštanje i skupljanje snage, a bit će organizirani i zanimljivi sadržaji u njemu. Osim standardnog rekreativnog sadržaja, Hemmens chill-out zona će sadržavati i zanimljivu i inovativnu foto izložbu “Kroz objektiv” Foto kluba Deseti K iz Lepoglave u kojoj su fotografije isprintane na ceradama.