Objavljena satnica koncerta Nene Belana i Fiumensa u Domu sportova

Neno Belan, foto: Anamarija Vartaberdijan

Još nas samo dva dana dijele do velike proslave 20 godina suradnje Nene Belana i Fiumensa u Domu sportova, a danas je objavljena i satnica ovog glazbenog događanja.

Satnica koncerta:
19:30 … vrata

20:30 – 00:00 … Neno Belan & Fiumens

Ulaznica još uvijek ima u prodaji i još se mogu kupiti po cijeni od 95 kuna. Na dan koncerta će, ukoliko ih još bude, cijena biti 125 kuna.

Neno Belan i Fiumensi svake godine pokušavaju biti što inovativniji pa tako i ove godine pripremaju posebnu scenu i program koncerta čiju režiju i ove godine potpisuje redateljica Nina Kleflin koju sa Nenom povezuje suradnja u nizu mjuzikala poput Matilde, Buratina i Čarobnjaka iz Oza.

Ove godine Neno obilježava punih dvadeset godina suradnje sa svojim Fiumensima. To je događaj koji zaslužuje pažnju, obilježavanje i posvećivanje koncerta. Koncert u trajanju 3 i pol sata bit će koncipiran u tri djela za koje čak postoje i nazivi. Prvi dio je Amadeus bar, akustični dio gdje će Belan i Fiumenski svirati kao u baru. Drugi dio je Prva plovidba kada se Neno i Fiumensi penju na veliku pozornicu, a treći i najduži dio se zove Jer je pjesma dio nas gdje će ugostiti Massima, Maju Posavec, vokalnu skupinu Akvarel i prijatelje i kolege instrumentaliste.

Ulaznice potražite u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i u Dallas Music Shopu Rijeka, te u Dallasu ZG (Paromlinska 49/1).

Više o koncertu saznajte ovdje.