#OdSobeDoSobe | “Nothing Compares To You” u jazz izvedbi Pavla Miljenovića

Glazbenici sviraju i pjevaju iz svojih domova u sklopu projekta #OdSobeDoSobe

Pavle Miljenović

Hrvatski glazbenici učinili su puno za „stanje uma“ svih nas za vrijeme pandemije COVID-19. Svakodnevne svirke iz njihovih dnevnih boraka činile su nam dane veselijima i lakšima, a oni nastavljaju dalje sa svojim izvedbama samo za nas, iako se društveni, pa tako i glazbeni život malo pomalo vraćaju „u normalu“.

Ovotjedni #OdSobeDoSobe  započeo je s Dunjom Knebl, sredinu tjedna zaćinit će Pavle Miljenović, dok će se u petak na stranicama sestrinskog portala Popmix.hr predstaviti Roko Vušković!

Pavle Miljenović iznimno je talentirani jazz gitarist koji je krajem prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom “Upper Structures” na kojem se nalazi osam Miljenovićevih autorskih kompozicija.

Pavle nam izvodi pjesmu Nothing Compares To You, a njegovu sobnu izvedbu možete pogledati u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera: 

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Joea i Lelu Kaplowitz kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

****
*Izvedbe pop izvođača možete pronaći i nastaviti na stranicama Mixerovog sestrinskog portala Popmix.hr!

Moglo bi vas zanimati: