#Odsobedosobe | Ponedjeljak uz sobnu svirku grupe GEA

Glazbenici sviraju i pjevaju iz svojih domova u sklopu projekta #OdSobeDoSobe. 

Početak novog tjedna donosi novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe.

Večeras u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera poslušajte grupu GEA i pjesme – Kiša, Želim ti & Još te mogu iznenaditi.  

Grupa GEA izdala je ove godine svoj prvi album pod nazivom “Još te mogu iznenaditi”.

Najavni singl albuma je pjesma Kiša koju ćemo moći čuti i večeras, a radi se o obradi hita legendarne grupe Crno perje čiji se izvorni tekst prvi put u cijelosti pojavljuje u Geinoj verziji.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Joea i Lelu Kaplowitz kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

****
*Izvedbe pop izvođača možete pronaći i nastaviti na stranicama Mixerovog sestrinskog portala Popmix.hr!

Moglo bi vas zanimati: