#OdSobeDoSobe | Saksofonist i kantautor Roko Vušković predstavlja tri svoje pjesme

Glazbenici sviraju i pjevaju iz svojih domova u sklopu projekta #OdSobeDoSobe

Hrvatski glazbenici učinili su puno za „stanje uma“ svih nas za vrijeme pandemije COVID-19. Svakodnevne svirke iz njihovih dnevnih boraka činile su nam dane veselijima i lakšima, a oni nastavljaju dalje sa svojim izvedbama samo za nas, iako se društveni, pa tako i glazbeni život malo pomalo vraćaju „u normalu“.

Ovotjedni #OdSobeDoSobe započela je Dunja Knebl, u srijedu nam je Pavle Miljenović zasvirao jazz verziju pjesme Nothing Compares To You, a za kraj tjedna prdstavlja vam se Roko Vušković!

Roko Vušković hvaljeni je saksofonist i kantautor koji predstavlja tri svoje pjesme – Još jednom, Ni u snovima & Ima boljih.

Kućnu izvedbu Roka Vuškovića možete pogledati u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partera: 

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Joea i Lelu Kaplowitz kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

****
*Izvedbe pop izvođača možete pronaći i nastaviti na stranicama Mixerovog sestrinskog portala Popmix.hr!

Moglo bi vas zanimati: