Ogenj – novi adventski singl u folk-punk maniri

ogenj
(Photo – Ogenj/Facebook)

Koprivnički folk-punk bend Ogenj u duhu adventskih dana snimio je novi singl „Vesela nočka.“

Kako smo i navikli od benda Ogenj, singl „Vesela nočka“ prava je vesela adventska poskočica, a sam  tekst  pjesme dočarava toplinu i veselje koje nas sve prožima tokom adventa pa se tako društvo iz Ognja okupilo oko blagdanskog stola i na sebi svojstven način opjevalo doček i Isusovo rođenje.

Bend je pjesmu snimio krajem mjeseca studenog na Goričkom gdje i održavaju probe, dok je snimanje i miks pjesme odradio njihov prijatelj Denis Kuzel.

Pjesma „Vesela nočka“ svoju live premijeru imati će na koncertima 16. prosinca u Zagrebu u sklopu adventskog programa Art pullovera, te 17. prosinca u klubu Boogaloo na slavljeničkom koncertu benda „Zadruga“, čiji su poziv Ogenj dobili da im se pridruže na pozornici i zajedno s njima i Hladnim Pivo proslave 25 godina benda Zadruge.

Kako nam javljaju iz benda Ogenj za 2017. godinu već imaju nekoliko novih bukiranih datuma diljem Hrvatske, a uskoro planiraju i nekoliko inozemnih nastupa. Uz sve najavljene nastupe očekujemo i  nova studijska izdanja kao što je bio EP „Još je rano“ iz još aktualne 2016. godine