Ogenj snimili album koji vrvi divljim, emotivnim i energičnim pjesmama

Foto: Bojan Koštić

Put koprivničke petorke Ogenj  put je bez prestanka jer oni su stalno na cesti koja ih vode na brojne koncerte i nastupe u sklopu raznih festivala koje održavaju diljem regije.

Do kraja godine, svakog vikenda Ogenj negdje svira. Pa, ipak, unatoč tako stisnutom rasporedu koji je upotpunjen i privatnim obavezama Tomo, Nikola, Tara, Denis i Filip našli su vremena da se u društvu producenta Ante Prgina Surke zatvore u Dancing Bear studio i snime 12 pjesama koje su u petak objavljene na  CD albumu koji nosi naslov Domaj(Dancing Bear).

U skladu s njihovim scenskim nastupom, Ogenj su snimili album koji vrvi divljim, emotivnim i energičnim pjesmama otpjevanim na podravsko – međimurskom dijalektu. Autor glazbe i teksta je frontmen Tomislav Mihac Kovačic dok aranžmane potpisuje Ogenj.

 

S albuma “Domaj” do sada su skinuti singlovi “Lepa Mara”, “Hote, hote” i “Srce išče”, a teren za izlazak posljednjeg singla i spota “Ljubaf na najjakše” nalazi se u posljednjoj fazi pripreme.

Uz izlazak albuma, Ogenj je najavio i koncertnu promociju koja će se održati 28. travnja u Tvornici Kulture.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se u pretprodaji nabaviti putem sustava Entrio.hr po cijeni od 30 kn, a za 50 zagriženih fanova osiguran je promo paket ‘ulaznica + album’ po cijeni 59,00 kn. Promo paket može nabaviti u shopovima Dancing Bear (Gundulićeva 7), Aquarius CD shop (Branimir centar – Kneza Branimira 29, Zagreb); Aquarius CD shop (Varšavska 13, Zagreb); Croatia Records (Bogovićeva 5, Zagreb); Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb); Dućan ploča PDV (Međimurska 21, Zagreb); Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kn.