Omiljeni jazz fenomen Chui i Jazz orkestar HRT-a objavljuju dvostruki album

Omiljeni jazz fenomen Chui i Jazz orkestar HRT-a objavit će u nakladi Dancing Bear Musica dvostruki album “Chui ovu glazbu”, sniman u ožujku 2017. u studiju Bajsić na HRT-u pod producentskom palicom Igora Geržine.

Album će se službeno u prodaji pronaći ovaj petak, 27. listopada, a već sada ga ekskluzivno možete preslušati na Deezeru.

Dva rasprodana koncerta Chuia i Jazz orkestra HRT-a održana u Muzeju suvremene umjetnosti potvrdili su potrebu da se ovaj odličan materijal zabilježi i na nosaču zvuka. Vrhunski aranžiran i odsviran dvostruki CD album “Chui ovu glazbu” predstavlja pravu poslasticu na domaćoj glazbenoj sceni. Aranžmani Joea Kaplowitza, Andreasa Marinella i Luke Žužića pod dirigentskom palicom šefa dirigenta Andreasa Marinella sljubili su Jazz orkestar i Chui u jedno tijelo koje suvereno leti glazbenim svemirom i spaja prošlost i budućnost u uzbudljivo sada.

Dvostruki CD “Chui ovu glazbu“ kao bonus uključuje i pjesmu “Tebi putujem” u kojoj se Chuievcima pridružila i naša glazbena diva Josipa Lisac. Pjesma koju su već mnogi proglasili pjesmom godine napisali su Toni Starešinić i Željka Veverec, a producirao Zvonimir Dusper Dus.

Omot je ilustrirao svjetski priznati strip majstor Esad Ribić koji već godinama oduševljava fanove Marvelovih super junaka. 

Popis pjesama:

1. What Tomorrow Brings Today
2. Chui’s Waltz
3. Hypnodrome
4. Third Sun From the Stone
5. Chui Is Here To Stay
6. Punch
7. Bedtime Story
8. Will I Ever See You
9. bonus track: Chui ft. Josipa Lisac ‘Tebi putujem’