One Piece Puzzle i Multietnička Atrakcija ponovno u Zagrebu

One Piece Puzzle
One Piece Puzzle

Prošle su dvije godine od njihovog zadnjeg koncerta u Zagrebu, a sad se ponovno vraćaju jači nego ikad. Uz podršku Multietničke atrakcije, 30. siječnja u KSET stiže One Piece Puzzle.

Od posljednjeg nastupa došlo je do nekih promjena u postavi, pa će tako One piece puzzle uz stare i provjerene članove – Armageljona na gitari i gospodina T na bubnjevima, publici predstaviti i svoju novu vokalisticu (urlikaču!) Anu Balkanu i Svemir Travicu na basu. Strašni Riječani pripremili su, uz već antologijskih 13 zlatnih, i set svježih hitova koji bi se uskoro mogli naći u novom albumu.

Za one koji ne znaju, One piece puzzle žanrovski bi mogli svrstati u industrial rock, a karakteriziraju ih eksplicitni tekstovi zbog čega je malo vjerojatno da ćete ih čuti na radiju, pa zato bolje dođite na koncert uvijeriti se u tu sirovu energiju kojom pršte.

O njihovoj kvaliteti svjedoče i pobjeda na „Art and Music“ festivalu u Puli te nastupi na brojnim festivalima poput InMusic festivala, Rokaj festa, Hartere i Pozitivnog koncerta, a osim što su pozornicu dijelili s brojnim renomiranim bendovima, kao što su Hladno pivo, Let 3, Disciplin A Kitschme i Laibach, radili su i glazbu za potrebe predstave „Dolina ruža“ koja se odigravala u zagrebačkoj Gavelli.

„Upoznali smo najviše vrhove, dotakli najveće ponore, pročistili čistilište, a sada se izdižemo iz pepela poput feniksa.” – OPP, najjači ikad

https://www.facebook.com/onepiecepuzzle
http://onepiecepuzzle.bandcamp.com

Multietnička Atrakcija s OPP-om dijeli posljednji koncert u Zagrebu na kojem su oduševili publiku nastupom koji bi se mogao nazvati svojevrsnim audiovizualnim performansom. Kombinacija bubnjeva (Osman Ahmed) i bas gitare (Jovan Matić), uz povremeni vokal, osvaja ekspresivnošću i autentičnošću. Kao i OPP, mogu se pohvaliti pobjedom na „Art and Music“ festivalu, ali i hvaljenim nastupom na EXIT-u.

https://soundcloud.com/exitfestival/sets/multietnicka-atrakcija
https://www.facebook.com/Multietnička-Atrakcija-338453753022080

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte će se moći kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna (datum početka prodaje bit će naknadno objavljen), odnosno 45 kuna na dan koncerta.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).