One Possible Option ususret INmusic festivalu predstavili tri nove pjesme

Priča je dvostruko zanimljiva iz razloga što je to ujedno i uvodno predstavljanje zanimljivog novog projekta ''Live Sessions'' u ponudi Sound Station Recording Studija iz Zagreba

Pobjednici INmusic Breakthrough natječaja 2019. godine, One Possible Option iz Rijeke, ususret nastupu na pozornici našeg najvećeg open air festivala predstavili su tri nove pjesme u sklopu Live Studio Sessiona.

Priča je dvostruko zanimljiva iz razloga što je to ujedno i uvodno predstavljanje zanimljivog novog projekta ”Live Sessions” u ponudi Sound Station Recording Studija iz Zagreba pod producentskim palicama Maura Širola, Lea Anđelkovića i Ivana Škunce te s video strane Danila Cakovića. One Possible Option je imao čast odraditi prvi session nakon što su se dečki iz studija imali priliku uvjeriti u sjajnu energiju benda na njihovom koncertu.

OPO je ove godine krenuo sa predstavljanjem novoga materijala na kojem smo radili par godina te smo zbog toga bili malo odsutni sa scene. Vrlo smo sretni da na ovaj način možemo pokazati što se to kuhalo u studiju svo ovo vrijeme, pogotovo nakon veoma pozitivnih reakcija na koncertima te pobjedom na INmusic Breakthrough natječaju.” izjavili su iz riječkog benda.

One Possible Option svoju glazbu opisuju kao rock s primjesama elektronike. Tijekom karijere nastupali su diljem Hrvatske i regije, a svoj snažan zvuk donose i na ovogodišnji INmusic festival zahvaljujući natječaju INmusic Breakthrough u kojem je sudjelovao i Mixer.hr. Na sessionu su premijerno odsvirane nove pjesme “On My Knees”, “All We Do Today” i “Hole” koje možete poslušati na našem portalu i, naravno, uživo na INmusic festivalu.