Opća Opasnost najavljuje već tradicionalni, veliki Božićni koncert u Županji

opca_17

Jedan od popularnijih domaćih rock bendova, Opća Opasnost najavljuje već tradicionalni, veliki Božićni koncert u Županji. Najveći rock spektakl u Slavoniji održat će se 22. prosinca u Sportskoj dvorani Ivan Kozarac s početkom u 20 sati.

Hitovi poput “Jednom kad noć”, “Mjesečar”, “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica” i mnogi drugi priskrbili su Općoj Opasnosti epitet jednog od najpopularnijih sastava u državi, a nedavni koncertni spektakl na zagrebačkoj Šalati potvrdio je dobro znanu činjenicu da osim iznimnog glazbenog doživljaja, rockeri znaju kako pripremiti pravi show za svoju publiku!

Županjskim rockerima na koncertu će se pridružiti miljenici slavonske publike Miroslav Škoro i Ivan Zak, pa je svim posjetiteljima zajamčen nezaboravan provod.

Osim sjajne atmosfere i odlične publike, ovaj koncert krasit će i sjajna predblagdanska atmosfera u koju su nas upravo momci iz Opće Opasnosti uveli objavivši prvi ovogodišnji božićni singl “Raduj se cijeli svijete” koji se već rado sluša na radijskim postajama diljem Hrvatske, pa ne sumnjamo da će blagdanski duh još dodatno pojačati pozitivnu atmosferu na ovom koncertu.

Nakon krune koncertne karijere Opće Opasnosti na zagrebačkoj Šalati i osvajanja radijskog etera brojnim hitovima, Županjci sasvim sigurno žele i svojim Slavoncima pružiti nezaboravan spektakl, pa je ovaj koncert prilika svim obožavateljima da dožive neponovljivu atmosferu koju samo pola tone rock’n’rolla može proizvesti! Ulaznice za koncertni spektakl možete kupiti u trgovinama “Slavonija Bošković” (Županja, Vinkovci, Bošnjaci, Vrbanja, Drenovci, Gunja, Štitar, Babina Greda, Gradište, Cerna, Rokovci, Vinkovačko Novo Selo), knjižarama “Tin Ujević” i caffe bar-u “OKAC” u Županji po cijeni od 40 kuna.