Opća Opasnost proglašena najboljim regionalnim bendom

Za 14. ožujka najavljen je veliki koncert u ljubljanskoj Cvetličarni

Foto: Branko Galičić

Opća Opasnost će 2019. godinu pamtiti godinu kao jednu od najuspješnijih u povijesti benda.

Iznimno diskografski i koncertno aktivna, protekla je godina donijela novo studijsko izdanje “Karta do prošlosti” koje se tjednima nalazilo u samom vrhu prodaje albuma, a brojnim koncertima bend nas je podsjetio zašto njihov uspjeh traje više od 25 godina.

Veliko priznanje za sav uloženi trud stiglo je u obliku peterostruke nominacije za nagradu Porin, i to za Album godine, Najbolji album rock glazbe, Najbolju produkciju (producent Branimir Jovanovac Bani), Najbolju snimku (ton majstor Branimir Jovanovac Bani), a s naslovnom pjesmom “Karta do prošlosti” i za Najbolju izvedbu grupe s vokalom.

Opća Opasnost se vraća korijenima uz “Kartu do prošlosti”

Opća Opasnost izvrsnim je pjesmama, žestokim zvukom i šarmom prešla granice Hrvatske i munjevitom brzinom osvojila publiku diljem regije, što je prepoznao renomirani beogradski Radio 202 koji je popularne rockere proglasio najboljim regionalnim sastavom 2019. godine.

Za 14. ožujka je najavljen veliki koncert u ljubljanskoj Cvetličarni i idealna je to prilika za sve obožavatelje da uživo čuju pjesme s posljednjeg albuma “Karta do prošlosti”, ali i uspješnice poput “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Uzalud sunce sja” i mnoge druge koje su Općoj Opasnosti priskrbile status kultnog benda. Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani šestorka je koja već tradicionalno priređuje sjajne koncerte u Hrvatskoj i regiji, a na krilima brojnih nagrada i priznanja zasigurno će prirediti nezaboravnu večer svima prisutnima u veličanstvenom ambijentu slovenske Cvetličarne.

Opća Opasnost u novom spotu “zarobljena” u beskrajnom trenutku