Opća Opasnost uz “Bivše ljubavi” najavljuje video izdanje s rasprodanog koncerta u Domu spotova

"Iskreno i do zadnjeg atoma snage. To je formula koja svaki puta pali."

Fotografja: Branko Galičić Bane
Opća Opasnost predstavlja live spot za pjesmu Bivše ljubavi izvedenu na spektakularnom koncertu održanom u rasprodanom Domu sportova 16. studenog 2019. godine, a snimka koncerta uskoro će naći u prodaji na  Blu-rayu i dvostrukom CD-u.
 

Gotovo 4000 fanova uživalo je u trosatnom spektaklu koji je publici pružila ova rock šestorka. Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja te onih s aktualnog albuma: Kriva si, Da je Bog dao, naslovna Karta do prošlosti i aktualni live singl Bivše ljubavi, podsjetili su zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina.

Kako bi svi njihovi fanovi, sadašnji i budući, mogli posvjedočiti o kakvom se spektaklu radilo, Croatia Records će uskoro objaviti snimku koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u. 

Likovno oblikovanje: Ivan Ivanković

Danijela-Ana Morić, cijenjena novinarka, u knjižici izdanja piše: „Kao netko tko ih prati od prvih koncerta moram priznati da se na ovom baš kao i na svakom njihovom nastupu dogodilo isto – dečki sviraju kao da im je to zadnja svirka u životu. Uvijek naprave vrhunsku atmosferu (poznato je da je njihova publika sama po sebi dobro raspoložena čim uđe u dvoranu, a da bend još nije ni počeo svirati) i stvore neopisivo dobro ozračje. Bila je to večer čiste glazbene magije, odsvirana i otpjevana s puno energije, moći i odlično aranžirana. Opća Opasnost nema skrivenih namjera niti komplicira previše oko nastupa. Popnu se na pozornicu, odrade to žestoko. Opušteni. Iskusni igrači koji znaju što rade, znaju što pružaju. Iskreno i do zadnjeg atoma snage. To je formula koja svaki puta pali. To je bit njihovih koncerata.”

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavljat će vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo – Opća Opasnost svojoj publici uvijek daje najbolje od sebe jer na kraju, kako sami kažu: „Najbitniji ste vi – naša publika i Opća Opasnost Fan Club.”

 
Bivše ljubavi je također pjesma s kojom će nastupiti i na ovogodišnjem dvanaestom izdanju CMC festivala Vodice – powered by Calzedonia koje će se održati 4. i 5. rujna.
 
***
Moglo bi vas zanimati: 

IZVJEŠTAJ | Opća Opasnost i publika ispunili svoj san