Opća Opasnost uz Hard Time priprema slavljenički koncert u Boogaloou

Opća Opasnost najavljuje veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo povodom zlatne naklade albuma “Rocker… to sam ja”.

Priznanje za zlatnu nakladu koje je bendu dodjeljeno 19. prosinca u Novoj ploči, uoči njihovog tradicionalnog božićnog koncerta u Županji, za Opću Opasnost znak je svesrdne podrške njihove vjerne publike te dokaz neosporne popularnosti slavonskih rockera. Veliki slavljenički koncert u Boogalou bit će održan u subotu, 4. veljače s početkom u 20 sati.

Hitovi poput “Jednom kad noć”, “Mjesečar”, “Tvoje ime čuvam”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica” i mnogi drugi priskrbili su Općoj Opasnosti epitet jednog od popularnijih bendova u Hrvatskoj, a nedavni koncertni spektakl na zagrebačkoj Šalati potvrdio je dobro znanu činjenicu da osim iznimnog glazbenog doživljaja, rockeri znaju kako pripremiti pravi show za svoju publiku.

Županjskim rockerima na koncertu će se pridružiti i zagrebačka grupa Hard Time koja je u kolovozu objavila novi album jednostavnog, ali znakovitog naziva “Rock ‘n’ Roll”, u kojem je sadržana bit oba benda koja će u subotu nastupiti u Boogaloou.

Ulaznice za koncert možete kupiti u Boogaloou, Hard Placeu, Dirty Old Shopu, Rockmarku te on-line na entrio.hr po cijeni od 60 kuna.