Organizatori Ferragosto Jam-a objavili informacije o povratu sredstava za ulaznice

Srušena pozornica Ferragosto Jam festivala u Orahovici
Srušena pozornica Ferragosto Jam festivala u Orahovici

Organizatori Ferragosto Jam festivala objavili su upravo detalje vezane uz povrat sredstava zbog neodržanog zadnjeg dana festivala. Podsjetimo, nakon što je neumoljiva kiša u petak rastjerala publiku tokom nastupa hrvatske glazbene dive Josipe Lisac, olujno nevrijeme, koje je uslijedilo tokom noći, srušilo je Piknik stage, najveću pozornicu festivala, i organizatori su radi sigurnosti posjetitelja bili primorani priznati poraz i otkazati daljnje nastupe. Vremenske prilike ovo ljeto pokazale su se neumoljivima za organizatore glazbenih festivala na otvorenome pa se tako olujno nevrijeme u Orahovici pokazalo pogubnim za 9. izdanje Ferragosto Jama, najvećeg glazbenog festivala Slavonije. Detalje objave sa službene Facebook stranice festivala donosimo u cijelosti.

 
Dragi prijatelji Ferragosta i posjetitelji devetog izdanja festivala,
dužni smo Vam dati obećane informacije o povratu dijela novaca zbog neodržanog posljednjeg dana festivala.
– Potpuni povrat novaca (100% cijene ulaznice) mogu ostvariti svi posjetitelji koji su kupili ulaznicu za otkazani dan (subotu). Za povrat novaca od subote javiti se na info@entrio.hr
– Posjetitelji koji su kupili festivalsku ulaznicu, a žele nazad novce za otkazani dan mogu ostvariti povrat od 35 kuna uz predočenje festivalske narukvice, koju ce trebati ostaviti u zamjenu za novac.
– Posjetitelji koji nisu zamjenili kartu za narukvicu, moraju donesti kartu s ne otkinutim kuponom kako bi ostvarili povrat od 35kn.
** Povrat novaca možete ostvariti isključivo osobnim dolaskom na prodajno mjesto, gdje ćete popuniti isplatnicu osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, OIB)

Povrat novaca izvršavat će se isključivo u razdoblju od 15. do 22. kolovoza i to na sljedećim prodajnim mjestima:
Zagreb: Dirty Old Shop
Rijeka: Dallas Music Shop
Orahovica: Caffe bar Blues
Osijek: Caffe bar Kesten
Koprivnica: Caffe bar kkc Pixel
Požega: Caffe bar Tom Club

Još Vam jednom zahvaljujemo na razumijevanju usprkos svim nedaćama koje su zbog vremenskih neprilika snašle i Vas kao posjetitelje i nas kao organizatore. Hvala na podršci i vidimo se sljedeće godine u još boljoj atmosferi i sa svim pozornicama na broju na jubilarnom desetom Ferragostu!