O’RockFest2011: DavidiaN

davidian

Na početku bijaše… "Selo", kasnije "Buka", onda vrlo dugo "You Must", i na kraju izraste… "Mrs. Smoker" i pretvori se u "DavidiaN". Band postoji od 1997 godine. Radi isključivo autorske pjesme (uz male kompromise na živim svirkama). Držimo se jednostavne rock formule o četvorci unutar banda (gitara, bas, bubanj i voc) do koje smo došli mnogobrojnim izmjenama instrumenata u bandu. Bila je tu još i druga gitara, pa smo probali sa klavijaturama ali ništa. Uvijek smo se vračali na isto : „keep it simple“. Danas smo stabilna četvorka sa istom viziom glazbe koju stvaramo.

Naše pjesme nastaju beskompromisnom kemijom koja se razvila neprestanim i upornim uvježbavanjem. Tvrdoglavost u stvaranju autorskih pjesama, a ne sviranjem obrada dovelo je do otkrića vlastitog zvuka kojeg brusimo još i dan danas. Misija i vizija benda je dobivanje studijske snimke identične zvuku benda na probi.

Bend je održao koncerte u svim renomiranijim rock klubovima u Zagrebu poput: Route 66, Time, Soba itd.

DavidiaN je danas jači nego ikada. Uporno uvježbava svoje pjesme i radi na novima. U pripremi je predstavljanje dvadeset i šest autorskih pjesama.

Članovi benda:

Igor Pilepić  – vokal
Tomislav Mihetec – gitara
Dario Sabo – bas
Davor Keranović – bubanj

web site: www.planetdavidian.com
You Tube chanel: http://www.youtube.com/user/planetdavidian
Facebook fan page: www.facebook.com/planetDavidiaN

[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/DavidiaN-33.mp3″ text=”DavidiaN – 33″ dl=”0″]
[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/DavidiaN-Nista-lagano.mp3″ text=”DavidiaN – Ništa lagano” dl=”0″]