O’RockFest2011: Mighty Zazuum

Band nastao početkom 2010. godine od strane nekolicine već renomiranih pulskih glazbenika te glazbenih entuzijasta u želji da svoje glazbene vizije uobliče u jednu novu i drugačiju glazbenu formu kroz istraživanje i stvaranje. Naslanjajući se na staru školu i glazbeno vizionarstvo pionira roka i psihodelije 60 ih i 70 ih godina te infiltrirano i provučeno kroz novije utjecaje modernog Rocky zvuka i ambijenta bendova poput Tihe mars volta, Tool, Kyuss naš glazbeni spektar konstantno se širi.

Uz tu pomalo jedinstvenu i neobičnu glazbenu priču sredinom 2011 godine u suradnji sa vizualnim umjetnikom 3ZP4N-om ušli smo u projekt kreiranja vizualizacije naših poruka i tekstova samih pjesama sto je rezultiralo sa dva spota te jednim jednosatnim dokumentarnim materijalom koji predstavljamo kao pozadinsku priču svakog koncerta gdje nam mogućnosti to dopuštaju. Nedavno je zgotovljen i prvi mini LP koji je snimljen u MMC Karlo Rojc a miksanje i masteriziranje prepušteno je našem dragom prijatelju, inače profesoru na SAE institutu(zvuka ,miksanja, post produkcije)u Ljubljani, Perici Šuranu.

U ovih godinu dana ostvarili smo već zavidan broj koncerata i nastupanja na glazbenim festivalima u Hrvatskoj ,sa kojih nosimo uvijek pozitivne kritike ljudi svih glazbenih opredjeljenja, od kojih se posebno izdvaja sudjelovanje na ovogodišnjem 15tom HGF demo festivalu u Zaboku, te možemo istaknuti nedavno sudjelovanje na Opatijskim barufama gdje smo prošli kroz izlučno natjecanje na koje se prijavilo 63 banda iz cijele regije te smo prošli medju 10 koji su ostvarili nastup, te skorašnji nastup na Viva la Poli 2011.

[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/02FLOAT.mp3″ text=”Mighty Zazuum – FLOAT” dl=”0″]
[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/01REGULAR-HOUDINI.mp3″ text=”Mighty Zazuum – REGULAR HOUDINI” dl=”0″]

 

Članovi:
Vedran Župarić-Hamo – vokal,fx
Michel Camlić – gitara,fx
Dina Ivas – bass
Tomislav Šestan – bass,fx
Alen Topalović – bubanj

www.facebook.com/MightyZazuum
www.myspace.com/mightyzazuum
www.youtube.com/MightyZazuum