Orvel servirao Manifest o ljubavi i vezama

Singl najavljuje drugi studijski album pod nazivom DIV, koji u objavi očekujemo sutra

Orvel, izvor: Orvel/Facebook

Orvel je javnosti ovih dana servirao novi singl “Manifest”, peti po redu s nadolazećeg drugog studijskog albuma pod nazivom “DIV”. Za pjesmu je, kao i za prethodne singlove, snimljen video spot u produkciji studija DIV, a režiju potpisuje frontmen grupe Igor Ilić.

Zagrebački sastav već je odavno poznat na domaćoj indie sceni po elektro pop zvuku karakterističnom za new wave pokret 80-ih, a njihov “Manifest” pjesma je o ljubavi i vezanju, o pomisli na bijeg i njegovoj nemogućnosti nakon što se dvoje veže zauvijek. Autor pjesme je Igor Ilić dok je za aranžman zaslužan Hrvoje Prskalo.

Njihov debitantski album “Dani” objavljen 2015. godine sjajno je primljen od strane publike i struke. U međuvremenu su održali brojne koncerte, a valja napomenuti i kako s novim pjesmama s nadolazećeg spomenuta albuma “DIV” svojom autentičnošću i melodijama pokazuju zašto je Orvel jedan od boljih mladih hrvatskih bendova posljednjih godina koji na novijim pjesmama kombiniraju synth-pop i elektroniku s rock prizvukom.

Album “DIV” u prodaji će se naći u petak, 3. svibnja, a koncertno će biti predstavljen u večeras, 2. svibnja u zagrebačkom klubu KSET. Ulaznice u KSET-u po cijeni od 35 kn.