“Osmijeh” Saleta i prijatelja izlazi na kompilaciji “Rock The Nation”

IMG_0734Legendarna pjesma Drage Mlinarca – “Osmijeh”, snimljena u zagrebačkom klubu Hard Place na velikom Saletovom povratničkom koncertu, kreće u svijet. Nakon što se zavrtila na radio postajama kao singl, a ubrzo zatim dobila i svoje video izdanje, krajem kolovoza pjesma će se naći na kompilaciji “Rock The Nation” u izdanju Backyard Productions namjenjenoj svjetskom tržištu.

Sale & Friends, Saša Novak, Filija, Marino Pelajić, Piko Stančić, zahvaljuju ikoni hrvatskog rocka Dragi Mlinarcu, autoru legendarne pjesme Osmijeh, na povjerenju, mnogobrojnim zajedničkim svirkama i diskografskim suradnjama. Slušajte i širite Osmijeh, uživajte i predajte dalje štafetu pozitivizma i komunikacije” poručili su Sale & Friends.

Da podsjetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

A dok ‘Osmijeh’ osvaja svijet Sale radi na novim pjesmama. “Uskoro izlaze dvije nove pjesme na kojima radim. Prva će biti obrada jedne pjesme Psihomoda, a druga je pjesma Alena iz Goblina iz vremena grupe Lorelei koju sam producirao kada su bili mladi demo bend. Naravno, radi se i na materijalima sa povratničkog koncerta u Hard Place-u, sa kojega uskoro slijedi novi singl.