Osvoji posljednje ulaznice za koncert Prljavaca u Opatiji

Foto: Arhiva Prljavo kazalište i Ognjen Karabegović

Vrijeme je za posljednji krug darivanja za koncert Prljavaca!

Bliži se iščekivani koncert Prljavog kazališta u Opatiji, koji će se održati ovu nedjelju, 12. kolovoza, na Ljetnoj pozornici s početkom u 20 sati. Nakon zagrebačkog spektakla ispred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski će koncert biti velika završnica ovogodišnje svjetske turneje Prljavaca kojom ovaj bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske svirke i mnogobrojnih hitova.

Koncert je zamišljen kao retrospektiva najboljeg i najreprezentativnijeg što su Prljavci glazbeno darovali svojim fanovima, a na repertoaru će se naći sve one pjesme koje već prelaze s generacije na generaciju fanova.

Prekrasna opatijska Ljetna pozornica, smještena na zelenom “poluotoku” znamenitog opatijskog parka Angiolina, ugostit će ovu nedjelju dečke iz Dubrave na open-air spektaklu za koji će se tražiti ulaznica više, ali brige za ulaznice nema uz Mixer.hr.

Budi i ti dio ovog glazbenog spektakla – Mixer.hr treći tjedan zaredom svojim čitateljima poklanja ×2 ulaznice!

Ostavi komentar na objavljenom članku na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “40”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo novog dobitnika izvući već u
petak, 10. kolovoza iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.