Osvoji upade za koncert glazbene senzacije koja rasprodaje svoje nastupe

Premijerno gostovanje ove glazbene senzacije u Tvornici kulture u lipnju prošle godine rasprodano je mjesec dana uoči održavanja. Cigarettes After Sex, koji su na krilima sjajnih demo singlova stvorili strahoviti interes medija i fanova, već su tada Zagreb označili kao jedno od dražih tržišta na kojima su nastupali te su se obećali brzo vratiti.

I obećanje su ispunili. Nešto više od godinu dana nakon svog premijernog hrvatskog nastupa, Cigarettes After Sex vraćaju se u Zagreb, a samostalan open air koncert planiran je u petak, 6. srpnja u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu. Bend i menadžment postavili su Zagreb među prioritetne gradove, što su i potvrdili skrenuvši rutu turneje prema našim krajevima pa će tako koncert u dvorištu Jedinstva biti njihov jedini u krugu od čak 500 km i jedan od dva samostalna na ovoj fazi turneje.

Naklon publici znak je jako posebne i osobne veze benda i Zagreba, a priliku da postaneš dio ovog jedinstvenog iskustva omogućit će ti Los Angeles Agency i Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 1×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “CAS”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnika izvući
u ponedjeljak, 02. srpnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.