Osvojite dirljivi roman “Druga žena” u samo par klikova

Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju, a u ovotjednom darivanju može postati upravo vaša

Na portalu Mixer.hr možete osvojiti dirljivu priču “Druga žena”, a kako do knjige provjerite u nastavku članka.

Cass Hunter pseudonim je suvremene britanske autorice Rosie Fiore. Rođena je u Južnoj Africi. Diplomirala je dramaturgiju nakon čega piše za kazalište, televiziju, časopise i marketinške agencije. Živi sa suprugom i dvoje djece u Londonu od 2000. godine.

Što ako robot može biti beskrajno ljubazan i strpljiv – ljubazniji i strpljiviji od bilo kojeg ljudskog bića? Što ako može reći sve ono čega čovjek možda nije ni svjestan ili se plaši izgovoriti? Rachel je sjajna znanstvenica, posvećena razvoju umjetne inteligencije za dobrobit čovječanstva. Aiden je njezin odani suprug, zaljubljen u nju kao prvog dana. Odgovoran je i brižan otac njihove kćeri tinejdžerke, a najveća životna ambicija mu je da njegova mala obitelj bude sretna i što češće na okupu. U smiraj jednog predivnog proljetnog dana, Rachel i Aiden su proslavili godišnjicu braka. Maštali su o budućnosti, razmjenjivali nježnosti i potvrđivali svoju neuništivu ljubav. Dvadeset četiri sata kasnije, ništa više nije bilo isto. Rachel je zauvijek otišla iz njihova života, ali ostavila je svoje životno djelo, dar ljubavi da ih vidi kroz mračne dane poslije svoje smrti. Dar se zove iRachel. To je jedini način da bude uz svoju obitelj i sada kada je više nema.

Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju. Za sve one koji su uživali u romanima Žena vremenskog putnika, Tu sam pred tobom, Ljupke kosti.

Ovu knjigu možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na objavi nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “DRUGA”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 12. lipnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!