Osvojite hit knjigu “Šest vrana”

Knjiga koja je oduševila čitatelje diljem svijeta nedavno je dobila i svoj hrvatski prijevod u nakladi Znanja

Knjiga koja je oduševila čitatelje diljem svijeta nedavno je dobila i svoj hrvatski prijevod u nakladi Znanja. Na našem portalu Mixer.hr možete osvojiti ovu sjajnu knjigu u samo nekoliko klikova, a kako do nje provjerite u nastavku.

Ketterdam. Užurbano središte međunarodne trgovine u kojem je za određenu cijenu moguće doći baš do svega – a to nitko ne zna bolje od zločinačkog čuda od djeteta Kaza Brekkera. Kazu se ukaže prilika da izvede smrtonosnu pljačku zahvaljujući kojoj bi se mogao suludo obogatiti. Ali akciju ne može izvesti sam, stoga mora okupiti pomagače.

Jedan osuđenik koji se silno želi osvetiti. Jedan vrhunski strijelac koji ne može odustati od oklade. Jedan bjegunac iz povlaštene obitelji. Jedna špijunka poznata pod imenom Prikaza. Jedna Srceparateljica koja zahvaljujući magiji preživljava u slamovima. Jedan lopov nadaren za bježanje iz nemogućih situacija. Kazova ekipa možda je jedina sila koja se može ispriječiti između poznatog svijeta i potpunog uništenja – osim ako se njezini pripadnici prvo međusobno ne pobiju…

Leigh Bardugo autorica je fantastičnih romana Grishaverse. Uz više od milijun prodanih primjeraka, Grishaverse obuhvaća trilogiju Sjena i kost, duologiju Šest vrana, te Jezik Thorna. Njezine priče objavljene su u nizu antologija, u zbirkama The Best of Tor.com i The Best American Science Fiction & Fantasy.

Ovu knjigu možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na objavi nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “VRANA”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 15. svibnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!