Osvojite karte za Pain of Salvation uz Moldoror i Mixer.hr!

Pos

Pain of Salvation, koji čine Daniel Gildenlöw
(vokal, gitara), Johan Hallgren (gitara), Fredrik Hermansson (klavijature) i Léo Margarit (bubanj), objavili su u ponedjeljak, 26.rujna, svoj novi s nestrpljenjem očekivani studijski album „Road Salt Two: Ebony“ . Na veliko zadovoljstvo ljubitelja kvalitetnih riffova i zahtjev mnogobrojnih fanova, organizator PolakMedia najavljuje koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo kojim će PoS 17.listopada po prvi puta posjetiti Hrvatsku!

No iznenađenjima za fanove ovog benda nikako kraja.

Trolik d.o.o. u suradnji s organizatorom PolakMediom, osigurati će da dvoje najsretnijih osvoje ulaznice za ovaj dugoočekivani glazbeni događaj koji se ne smije propustiti. Recept da se vi nađete kao jedan od sretnika je jednostavan – svatko tko u Maldoror shopu (ex Planet Music) ostvari kupovinu iznad 50kn do subote 15.listopada te ispuni kupon s podacima, ulazi u izvlačenje za nagradnu igru. Kupovina se odnosi na cjelokupni asortiman Maldoror shopa.

Imena pobjednika bit će objavljena na stranicama Mixer.hr i Trolik d.o.o.
u nedjelju, 16.listopada, te ćete svoje ulaznice moći pokupiti na ulazu u Boogaloo na dan koncerta.

U Maldororu, kao prodajnom mjestu u sustavu Eventima, također možete kupiti ulaznice za koncert te vas podsjećamo da svi oni koji će svoje ulaznice kupiti u pretprodaji do 10.listopada,  po cijeni od 130 kuna, ulaze u raniju nagradnu igru u kojoj će se izabrati 5 serijskih brojeva ulaznica koji vas vode na druženje sa članovima Pain Of Salvation! Daniel Gildenlöw i društvo popričat će sa dobitnicima, slikati se s njima, potpisati albume i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sudjelujte u nagradnim igrama i pridružite nam se 17.listopada s Pain of Salvation u klubu Boogaloo!

Cijena ulaznice nakon 10. listopada iznositi će 150kn.