Osvojite knjigu “I sunce je zvijezda” sjajne Nicole Yoon

Donosimo vam jednu od najpopularnijih knjiga na Goodreadsu koja je na hrvatskom objavljena u nakladi izdavačke kuće Znanje

Ovoga tjedna na portalu Mixer.hr donosimo vam jednu od najpopularnijih knjiga na Goodreadsu koja je na hrvatskom objavljena u nakladi izdavačke kuće Znanje – “I sunce je zvijezda”. Kako osvojiti knjigu provjerite u nastavku.

Natasha je cura koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Ne zanosi se snovima koji se nikada ne ostvaruju. Definitivno nije od onih cura kojima se desi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred newyorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kada njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati. Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njena priča. Ili?

Daniel je uvijek bio poslušan sin, dobar učenik, radio ono što su roditelji od njega očekivali. Nije pjesnik, a kamoli sanjar. No kada je ugledao Natashu, sve se promijenilo. Nešto u Natashi natjeralo ga je da pomisli da mu je sudbina namijenila nešto posve iznimno. Ne samo njemu. I njoj također.

Svemir je nepregledan, svemir je beskonačan, a ipak je sve povezano. Svaki trenutak u našim životima vodio je do ovoga sadašnjeg trenutka. Pred nama su milijuni mogućih budućnosti. I svatko može samo jednom odlukom, u jednom trenutku, skrenuti u paralelni svijet nekog drugog života. No koji će se od njih doista ostvariti?

Nicola Yoon odrasla je na Jamajci i u New Yorku (Brooklyn). Trenutačno živi u Los Angelesu sa suprugom i kćeri. Njezin je prvi roman Sve, baš sve s maštovitim ilustracijama njezina supruga Davida Yoona, doživio podjednako velik uspjeh i kod čitatelja i kod kritike, te dospio među finaliste nacionalne nagrade za književnost za mlade i na prvo mjesto ljestvice bestselera New York Timesa.

Knjigu “I sunce je zvijezda” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na slici naslovnice ove knjige na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “SUNCE”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 27. ožujka iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!