Osvojite knjigu “Nestali na nebu”

"Thea Paris je ženski James Bond", samo su neki od opisa glavne junakinje knjige Nestali na nebu

“Thea Paris je ženski James Bond”, samo su neki od opisa glavne junakinje knjige “Nestali na nebu” koji možete osvojiti ovoga tjedna u nagradnoj igri na portalu Mixer.hr.

Kada se Thea nađe u zrakoplovu otetom negdje iznad Libijske pustinje, njezin je prioritet pobrinuti se za dvojicu dječaka spašenih iz rata u Africi, koji sada s njom putuju k novoj obitelji u Londonu.

Kao jedna od najboljih operativki za otmice i spašavanje, Thea će se naći u pregovorima za živote dvojice dječaka i svih putnika na zrakoplovu – pa tako i svoj život – a jedan pogrešan potez može dovesti do smrtonosnih posljedica. Nakon što je prisilno odvojena od dječaka i ostalih putnika, Thea i njezin tim brzo će se posvetiti misiji spašavanja, i ne sluteći da će pritom razotkriti zavjeru CIA-e, Vatikana i sicilijanske mafije, daleko zlokobniju nego što je Thea ikad mogla zamisliti.

Rođena u Torontu u Kanadi, spisateljica K. J. Howe u djetinjstvu je uživala u nomadskom načinu života, što je bio početak njezine strasti prema putovanjima i avanturama koje će obilježiti i njezinu spisateljsku karijeru. Izvršna je direktorica ThrillerFesta koji se održava svakog srpnja u New Yorku. “Nestali na nebu” drugi je roman serijala koji prati Theu Paris.

Ovu knjigu možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na objavi nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “NESTALI”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 22. svibnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!