Osvojite knjigu “Šef iz snova” genijalne Vi Keeland

Naklada Znanje sprema nam svaki mjesec nove književne poslastice, a ovaj tjedan na MIXER. HR imate mogućnost osvojiti primjerak knjige “Šef iz snova”. Sve što trebate učiniti da dobijete ovaj ludi chick-lit pronaći ćete u nastavku članka!

Pri prvom susretu s Chaseom Parkerom nisam ostavila baš najbolji dojam. Skrivala sam se u hodniku restorana i slala poruku svojoj najboljoj prijateljici da me spasi groznog spoja. Čuo je što govorim i rekao mi da sam snob, a onda mi nastavio soliti pamet savjetima kako se ponašati prilikom izlazaka s muškarcima. Stoga sam mu rekla neka gleda svoja posla – kakva god bila posla takvog visokog, predivnog, punog sebe frajera – i vratila se svom partneru. Prolazeći pokraj mog stola, nacerio se, dok sam ja tu arogantnu, seksi stražnjicu promatrala kako se vraća svojoj partnerici.

Nije bilo pomoći, svako malo potajice sam ga pogledavala jer privlačio me poput magneta. Kada se prezgodni neznanac zajedno sa svojom jednako seksi partnericom iznenada pojavio za našim stolom, pomislila sam da će me otkucati. Umjesto toga, pravio se da se poznajemo i krenuo u detalje prepričavati neugodne pričice iz naših navodno zajedničkih mlađih dana. Moj se spoj iz krajnje dosade odjednom pretvorio u nešto čudesno uzbudljivo. Kada se sve svršilo i svatko otišao svojim putem, nisam mogla prestati razmišljati o njemu.

Hoću reći, kakva je bila vjerojatnost da ponovno naletim na njega u gradu od osam milijuna stanovnika? Pa ipak… Kakva je bila vjerojatnost da mjeseca dana nakon toga on postane moj novi seksi šef?

Kako biste u svojim rukama držali knjigu “Šef iz snova” morate pratiti jednostavan protokol od nekoliko koraka: ostaviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “BOSS”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  26. rujna iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!