Osvojite knjigu “Tajna kći” u samo par poteza!

Izdavačka kuća Znanje nedavno je objavila novo kolo “Knjige dostupne svima”, a ovoga tjedna jednu od objavljenih knjiga možete osvojiti upravo vi na našem portalu.

Kako do knjige “Tajna kći” autorice Kelly Rimmer provjerite u nastavku.

“Ti si usvojena.” Tri male riječi i Sabinin život raspao se u komadiće. Zauvijek se raspolovio na vrijeme prije tih riječi i ono poslije. Presretna zbog spoznaje da je trudna, Sabina ne može razumjeti kako majka može napustiti vlastitu kći, kao ni razloge zbog kojih su joj roditelji posvojitelji tajili njezinu prošlost. Odlučna u namjeri da pronađe ženu koja je se odrekla, ono što pritom otkriva promijenit će sve, ne samo za Sabinu, nego i za dvije žene koje su je svih ovih godina voljele.

Ova dirljiva, topla i prekrasno ispripovijedana priča o boli zbog razdvajanja i neuništivoj snazi ljubavi može biti vaša u tek par koraka: ostavite komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “TAJNA”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  17. listopada iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!