Osvojite novi hit naslov “Zaručnica”!

“Zaručnica” je najnovija hit knjiga koju nećete ispuštati iz ruku, a mi za vas imamo jedan primjerak. Sjajna prilika za “skupiti” najnovije ljetno štivo, morate priznati.

Djevojka. Momak. Njegova majka. I laž zbog koje će se pokajati što ju je izgovorila. Laura ima sve. Uspješnu karijeru, dugogodišnji brak s bogatim suprugom i dobrog, darovitog i naočitog sina, Daniela, kojemu su 23 godine. No tada Daniel upozna Cherry. Cherry je mlada, lijepa i inteligentna, ali u životu nije imala iste povlastice kao Daniel. Stoga poželi Laurin život. Kad Cherry, zadivljena pogleda, uđe u obitelj, želeći da je objeručke prihvate, Laura će posumnjati da buduća snaha nije onakva kakvom se pokazuje. Kad se dogodi tragedija, jedna će od njih izgovoriti neoprostivu laž – vjerojatno najgoru laž koju itko može izreći.

Bio je to očajnički čin, ali sukob će im zauvijek promijeniti život. Roman Michelle Frances Zaručnica jedno je od najvećih iznenađenja u žanru trilera objavljenih zadnjih godina. Zbog uvjerljiva opisa i seciranja zamršenih obiteljskih odnosa, ovaj roman uspijeva prijeći granice žanra i prerasti u ozbiljnu obiteljsku dramu.

Pružamo vam priliku da ovaj zanimljivi naslov stigne upravo u Vaše ruke! Ostavite komentar na Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “ZARUČNICA”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u ponedjeljak, 11. lipnja nakon 12 h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara