Osvojite novi hit sjajne autorice B.A. Paris

Novi napeti triler će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja, a u samo nekoliko klikova ovu sjajnu knjigu možete osvojiti na portalu Mixer.hr.

Od autorice uspješnica “Slom” i “Iza zaključanih vrata”, “Vrati me” je novi napeti triler koji će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja, a u samo nekoliko klikova ovu sjajnu knjigu možete osvojiti na portalu Mixer.hr.

Fin i Layla zaljubljeni su par na odmoru u Francuskoj. Nakon kratkog predaha u vožnji autocestom Fin se vraća u automobil, no Leyli se u tom trenutku gubi svaki trag. To je barem ono što je ispričao policiji. Dvanaest godina kasnije Fin je zaručen s Ellen, Laylinom sestrom, a idilu narušavaju nove indicije koje upućuju na činjenicu da je Layla još živa.

Izuzetno uzbudljiv kriminalistički roman Vrati me, autorice B. A. Paris, ponukat će vas da sumnjate u sve i svakoga u iščekivanju nevjerojatnog raspleta.

B. A. Paris autorica je međunarodnih uspješnica Iza zaključanih vrata i Slom. Samo u Ujedinjenom Kraljevstvu prodala je više od milijun primjeraka svojih romana, koji su na popisu uspješnica New York Timesa te vodeće uspješnice na Amazonu i iBooksu. Njezine su knjige prevedene na 37 jezika.

Ovu knjigu možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na objavi nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “VRATI ME”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 17. travnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!