Osvojite odličan krimić “Snježno sljepilo”

“Snježno sljepilo”, Znanje

Izdavačka kuća Znanje predstavlja sjajni krimić “Snježno sljepilo” koji će vas sigurno zaintrigirati, a mi imamo primjerak samo za vas.

Iskoristite priliku i igrajte se s nama, možda ćete upravo vi biti ponosni dobitnik ove odlične knjige.

U malo, izolirano ribarsko mjesto Siglufjör?ur na krajnjem sjeveru Islanda stigla je zima tako da se do njega može doći samo kroz stari planinski tunel. Jedna je mlada žena pronađena polumrtva, krvava i bez svijesti kako leži na snijegu u svom vrtu. Gotovo istodobno u lokalnom kazalištu smrtno strada poznati pisac nakon pada niz stepenice. Pred mladim i neiskusnim policajcem, koji je direktno s Policijske akademije u Reykjaviku stigao u Siglufjör?ur, nalazi se veliki izazov u kojem mora razlučiti istinu od laži i otkriti skrivene zločine iz prošlosti, a sve to u maloj i zatvorenoj sredini u kojoj nikome ne može vjerovati i u kojoj ga neprekidne snježne mećave i vječna noć dovode do ruba očaja… Prva knjiga u serijalu kriminalističkih romana “Mračni Island”.

Pružamo vam priliku da ovaj zanimljivi naslov stigne upravo u Vaše ruke! Ostavite komentar na post ovog članka na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “LJETNO ŠTIVO”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Igramo se do srijede, 27. lipnja u 12h. Pratite nas!  Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.