Osvojite “Sabrane pjesme” Sanje Pilić

Da je suvremena poezija još uvijek živa i da se rado čita najbolji su dokaz pjesme Sanje Pilić. Od njezinih četiriju zbirki poezije većina je doživjela ponovljena izdanja i unatoč tome davno nestala s polica knjižara. “Sabrane pjesme” donose sve pjesme Sanje Pilić, pjesme koje su u međuvremenu stekle kultni status, pjesme koje se rado citiraju, dijele i u kojima se mnogi rado prepoznaju.

Nakon brojnih upita čitatelja i štovatelja poezije Sanje Pilić knjiga “Sabrane pjesme” (Mozaik knjiga) postaje dom u koji se useljavaju njezine ranije objavljene zbirke “Ženske pjesme”, “Znala sam da moram izabrati drugačiji život”, “Ljubavi različite, pjesme razne” i “Sitnice”, te mjesto kojem će se svi radio vraćati, netko zbog utjehe, netko zbog istine, a netko da pronađe sebe samoga. 

Sanja Pilić, pjesnikinja, spisateljica za djecu i odrasle. Objavila je do sada 30 knjiga za djecu i odrasle i 23 slikovnice. Živi i radi u Zagrebu. Za svoj rad dobila je brojne nagrade i priznanja.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “SANJA”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr! 

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 19. ožujka u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara