Osvojite sjajan roman “Ja dobra, ja zla”

Prvi roman autorice Ali Land odmah je osvojio vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga

“Ja dobra, ja zla” prvi je roman autorice Ali Land i s njime je odmah zaposjela vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga, a kritičari su je proglasili novim velikim imenom psihološkog trilera. Ovaj tjedan imate priliku roman osvojiti i na stranicama Mixera.

Anniena majka je serijski ubojica. Annie nema izbora: majku ne može zaustaviti pa je mora prijaviti policiji. Kad dobije novu, udomiteljsku obitelj i novo ime – Milly – nada se novome početku. Sad će zacijelo moći biti onakva kakva želi. No kako se približava dan suđenja njezinoj majci, tajne iz Millyne prošlosti neće joj dati spavati. Jer majka joj je serijski ubojica. A krv nije voda…

Ali Land diplomirala je psihijatrijsko sestrinstvo i deset godina radila na dječjim psihijatrijskim odjelima i u školama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Australiji. Sada se bavi isključivo pisanjem i živi u Londonu. “Ja dobra, ja zla” roman je preveden na više od dvadeset jezika i u cijelom je svijetu naišao na oduševljenje čitatelja.

Roman “Ja dobra, ja zla” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “JA”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 23. siječnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!