Osvojite sjajan roman “Vrijeme rastanka”

Nestala je uspješna znanstvenica Alice Metcalf za vrijeme havarije u utočištu slonova. Te je noći s njom bila kćerkica Jenna koja se ništa ne sjeća. Danas je Jenna već tinejdžerka i odlučila je cijeli život posvetiti tome da pronađe svoju majku. Od tada je prošlo već više od deset godina, a Jenna vrlo marljivo traži bilo koji mogući dokaz i smjernicu koju bi mogla iščitati iz majčinih dnevnika i znanstvenih zapisa.

Život je toliko posvetila tome da je odlučila sav svoj džeparac uložiti u detektive i vidovnjake ne bi li došla još bliže odgovoru o tome što sr zapravo dogodilo njenoj majci. Naime, znanstvenica Alice pronađena bez svijesti te prenesena u bolnicu. Tamo je došla k svijesti te nakon toga nestala. To je zadnji put da je viđena živa. Odrastajući bez majke i oca, Jenna prolazi kroz prošlost ne bi li dobila odgovore jer jedno zasigurno zna: Njena majka ju nikada ne bi napustila jer zna da ju je beskonačno voljela.

Američka autorica Jodi Picoult uvodi nas u dirljivu priču djevojčice Jenne i njene majke. Kroz roman „Vrijeme rastanka“ otvaraju se pitanja obitelji, ljubavi i gubitka. Knjiga nam pruža iskustvo Jennina života kao siročeta koje je u potrazi za ljubavlju te time doživljavamo snažno suosjećanje. Djelo je savršeno za svakog čitatelja koji žudi za bijegom od vlastite svakodnevice.

Pružamo vam priliku da ovaj zanimljivi naslov stigne upravo u Vaše ruke! Ostavite komentar na Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “RASTANAK”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u ponedjeljak, 21. svibnja nakon 12 h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara